Fakültemiz kız öğrencilerinden oluşan koro, Türk Din Musikisi anabilim dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin YÜNER şefliğinde 29.05.2024 tarihinde bir konser gerçekleştirmiştir. Türk Din Musikisi, Sanat ve Halk müziklerinden eserler icra edilen konsere dekanımız Prof. Dr. Abdulkadir Dündar ve bir çok öğretim üyemiz yanında; hanımlardan  müteşekkil yoğun bir dinleyici grubu büyük bir coşkuyla eşlik ettiler. Fakültemiz bünyesinde ilk defa oluşturulan bir koro tarafından sunulan ve oldukça profesyonel bir seviyede  icra edilen konser ayrıca üniversitemiz bütün fakülte ve yüksekokulları içerisinde korist ve sazendeleri kendi öğrencilerinden oluşan ilk koro konseri olması yönüyle de ayrı bir hususiyet taşımaktadır.