TEK DERS SINAVINA GİRMEK İÇİN GEREKEN ŞARTLAR
1. Mezun aşamasına gelmiş ve en fazla 1 (bir) dersten başarısız olmak.
2. Tek ders sınavına; mezuniyet için öngörülen derslerin biri dışında tümünden başarılı olup, devam koşulunu yerine getirdiği tek dersten başarısız olan öğrenciler ile başarısız notu olmadığı halde GANO’su 2,00’nin altında olan ve gireceği tek bir dersin sınavıyla GANO’sunu 2.00 ve üstüne çıkarabileceği son yarıyıl öğrencileri girebilir.
3. Öğrenci, daha önce almadığı veya devam şartını sağlamadığı dersin tek ders sınavına giremez.
4. Başvurunuz komisyon tarafından incelenecek olup, tek ders sınavına girebileceğiniz komisyon tarafından kesinleştirildikten sonra başvuru sahibi sınava girmeye hak kazanır.

Yukarıdaki şartları sağlayan öğrencilerimiz 01.07.2024 tarihine kadar aşağıda bulunan başvuru linkine tıklayarak öğrenci mail adresi ile oturum açarak (ÖğrNo@ogr.bozok.edu.tr) başvurularını yapabilirler. Kişisel mail adresleri ile yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır. Başvurusu dijital ortamda alınan öğrencilerimizden herhangi bir belge talep edilmeyecektir.

Notlar:
1-Başvurusunu zamanında yapmayan öğrencilerimiz tek ders sınavına giremeyecektir.

2-Sınav programları başvuru alım tarihleri bittikten sonra fakültemiz web sayfasından ilan edilecektir.

3-Dijital ortamda başvuru formunu gönderen öğrencilerimizin işlemleri başlatılacaktır.

Başvuru formu için tıklayınız...

Yozgat Bozok Üniversitesi Tek Ders Yönergesi için tıklayınız.