You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Bozok Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Doğan, "Hazine ve Maliye Bakanlığında Kariyer Planlaması" konulu etkinliğin ardından konuklarını makamında ağırladı. Söyleşi sonrası, akademik ve sektörel paydaşlarıyla yakın ilişkilerin gelişmesine katkı sağlayan Dekan Doğan, konuklara fakülte ve üniversite olanakları hakkında bilgi verdi.

 


Prof. Dr. İbrahim Doğan konuklarla yapılan görüşme de, üniversite-sektör ve öğrenci ilişkilerinin önemine vurgu yaparak, öğrencilerin sektörel deneyimlerini artırmak için yapılabilecek iş birliklerini değerlendirdi. Ayrıca, fakültenin ve üniversitenin sunduğu imkanlar hakkında bilgi vererek, işbirliği olanakları konusunda görüş alışverişinde bulundu.
Konuklar, üniversitenin akademik ve idari personeli ile yakın temas kurma fırsatı buldukları makam ziyareti sırasında, üniversitenin eğitim ve araştırma faaliyetleri hakkında bilgi edinme şansı yakaladılar. Bu ziyaret, öğrenci-kamu kurumu işbirliği ve sektörel entegrasyonun önemine dikkat çeken bir örnek oluşturdu.