Üniversitemiz, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde hayata geçirilen ve Milli Teknoloji Hamlesine yön verecek gençlerin yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla kurulan dijital öğrenme platformu Sektör Kampüste Programı’nın paydaşlarından biri oldu. Bu bağlamda Maliye Bölümü’nde alanında etkin olan “Mikrogrup” firması tarafından 4. Sınıf öğrencilerine 2023-2024 Bahar Döneminde “Bilgisayar Destekli Maliyet Muhasebesi Uygulamaları” dersi verilecektir.

Türkiye’de ihtiyaç duyulan alanlarda yetişmiş insan kaynağını artırmak amacıyla hayata geçirilen Sektör Kampüste Programı; sektör çalışanları ile üniversite öğrencilerini bir araya getirerek, üniversite öğrencilerinin güncel bilgileri sektördeki profesyonellerden öğrenebilmesine imkân sağlamaktadır. Program sayesinde öğrencilere öncü firmalarla birebir iletişimde halinde olmalarına olanak sağlanarak, staj ve kariyer olanaklarına da erişim kolaylığı sağlanmaktadır.