You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

2021-22 Eğitim - Öğretim yılı Maliye Bölümü Oryantasyon Programı 10.11.2021 Çarşamba günü saat 11:30’da bölümümüze yeni katılan öğrencilerimiz ile gerçekleştirildi.

 

Üniversitemizin uluslararasılaşma çalışmaları kapsamında 6-7 Eylül 2021 tarihleri arasında Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de yaptığı YOBÜYÖS ve TÖMER Türkçe Dil Yeterlik (C1) Sertifika sınavında başarılı olan ve Maliye Bölümünü tercih eden öğrencilerimiz de Oryantasyon Programına katılım sağladı.

Oryantasyon programına Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Recep TEMEL, bölümümüz öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Berkan KARAGÖZ, Dr. Öğr. Üyesi Muhammed SAMANCI ve Arş. Gör. Özlem BAPBACI katıldı. Dr. Öğr. Üyesi Berkan Karagöz’ün sunumuyla gerçekleştirilen oryantasyon programı kapsamında fakültemiz, üniversitemiz ve Yozgat şehrimiz hakkında genel bilgiler verildi.

Program kapsamında maliye bölümünün Eğitim-Öğretim süreci, danışmanlık hizmetleri, üniversitemiz ve fakültemizin sağladığı sosyal imkanlar, değişim programları, ÇAP-YANDAL ve teknolojik imkanların tanıtımı konuları hakkında bilgiler verildi.

Programda söz alan Maliye Bölüm Başkanı Doç. Dr. Recep TEMEL’in konuşmasının ardından oryantasyon programı, soru-cevap kısmıyla sona erdi.