2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı bahar yarıyılı yarıyıl sonu  (final) sınavları sonrası sorumlu oldukları tüm ders ve stajlarını tamamlamaları üzerine mezun olabilecek öğrencilerimizin 24.06.2024  tarihi mesai bitimine kadar aşağıdaki dilekçe ile birlikte mezuniyet çalışmalarının başlatılması için Öğrenci İşleri Birimine başvurmaları, mmf.ogrenciisleri@yobu.edu.tr mail adresine veya  0354 242 10 05 nolu numaraya faks çekmeleri gerekmektedir.

NOT:
1-Dilekçe veren öğrencilerimizin mezun durumda olup olmadıkları ilgili bölümlerin "Mezuniyet ve Not Tetkik Komisyonları" tarafından değerlendirilecektir. Mezuniyet şartlarını tamamlayan öğrencilerimiz komisyon onayı ve Fakülte Yönetim Kurulu Kararı sonrası mezun olabileceklerdir.

2- Bütünleme Sınavına girecek öğrencilerimiz herhangi bir işlem yapmayacaktır.

3-Stajları kalan öğrenciler dilekçe vermeyecektir.

4-Dilekçe vermeyen ve bütünlemeye kalacak öğrencilerimizin çıkış işlemleri ise üç ders-tek ders sınavı sonrası başlatılacaktır.

Dilekçe için tıklayınız.