Yürütücülüğünü Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Servet ARAS’ın yaptığı; Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Müjgan GÜNEY’in araştırmacı olarak bulunduğu 123O894 Nolu TÜBİTAK-1002 Hızlı Destek Programı kapsamında “Portakal Kabuğu Atığının Kireçli Topraklarda Yetiştirilen Çilek Bitkisine Etkilerinin Belirlenmesi” adlı proje TÜBİTAK tarafından desteklenmiştir. Projede atık ürünlerin değerlendirilmesi çalışılacak olup elde edilecek sonuçların ülkemizin ekonomisine katkıda bulunacağına inanıyoruz. Kendilerini projeleri dolayısıyla tebrik ediyor, nice başarılı çalışmalara imza atmasını temenni ediyoruz.