KAMPÜS KART (YENİ ÖĞRENCİ VE PERSONEL KİMLİK KARTLARI) DAĞITIMI

Üniversitemiz ve Halkbank arasında gerçekleşen protokolle personel ve öğrenci kimlik kartları değişiyor.

Öğrenci ve Personel Kimlik Kartı ile banka kartı özelliğini birlikte sunan Bank24 Jet Kartlar (Kampüs Kart) 2 Ekim 2023 tarihinden itibaren birimler bazında aşağıda belirtilen merkezlerde dağıtılmaya başlanacaktır. Kartları teslim almaya gelecek öğrenci ve personellerimizin yanlarında 2 adet kimlik fotokopisi bulundurmaları ve Halkbank Mobil uygulamasını indirmeleri rica olunur. Belirtilen tarihler arasında kartını almayan ve/veya bilgileri eksik olduğu için kart tanımlamaları yapılamayan öğrenci ve personellerimiz Türkiye Halk Bankası Yozgat Merkez Şubesinden kartlarını alabileceklerdir.

Kampüs Kart Dağıtım Noktaları ve detaylar için tıklayınız:  /Dosya/af1dd2e1-1.pdf