YOBÜ
Yozgat Bozok Üniversitesi
ÜNİVERSİTEMİZ
AKADEMİK
BİRİMLER
ÖĞRENCİ
E-HİZMETLER
İLETİŞİM
Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü / Aşçılık Programı
Anasayfa
Duyurular
Hakkımızda
Hakkımızda
Akademik Personel
BOZOK AKADEMİ
Yönetim
Öğrenci İşleri
Akademik Takvim
Program Müfredatı
Ders Programları
Ders İzlenceleri
Akademik Danışmanlıklar
Danışmanlık Saatleri
Bölüm Komisyonları
Oryantasyon
Staj Formları
Çift Anadal
PROGRAM DERS İÇERİKLERİ
Bölüm Etkinlikleri
Ulusal Basında Aşçılık Programı
erasmus days event
Bozok Aşçılık Yozgat Tanıtım Günlerinde
Gastronomi Söyleşileri
Gastronomi Ve Mutfak Sanatı Atölyesi Açılışı
Mümin Sarıkaya İle Yemek Organizasyonu
Gastronomi Günleri
Gastroantalya Yemek Yarışması
Yozgat Alpaslan Türkeş Huzur Evi Ziyaretimiz
Agep Gelenekten Geleceğe Yemek Yarışması
Sayın Fuat Oktay'a Kenevir Katkılı Ekmeğin Tanıtımı
Kenevir Katkılı Ekmeğimiz Ulusal Basında
Öğr. Gör. Soner Beşcanlar & Öğr.gör. Uğur Eren Taşkesen Tafed Genel Kurulu
Ekmek Ve Pasta Eğitimi
Zoom Gastronomi Sohbetleri
Öğr. Gör. Uğur Eren Taşkesen'in Gastronomi Yarışması Jüri Üyeliği
Faydalı Bağlantılar
Kalite
Kütüphane
Araştırmalar
Boysis YardıM- Sıkça Sorulan Sorular
Sosyal Medya Hesaplarımız
Foto Galeri
İLETİŞİM BİLGİLERİ
UYGULAMA ATÖLYESİ
YOZGAT GASTRONOMİ GÜNLERİ DÜZENLENDİ
"ERASMUS DAYS EVENT" AŞÇILIK PROGRAMI ORGANİZASYONU
Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından Erasmus programının tanınırlığını artırmak ve öğrencileri bu programdan yararlanmaya teşvik etmek amacıyla Erasmus Days etkinliği düzenlendi. Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe, Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Güngör Yılmaz, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Şenol Akın, Prof. Dr. Yücel Güney, Üniversitemiz Genel Sekteri Prof. Dr. Uğur Kölemen, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nezahat Güçlü, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
Erasmusdays kapsamında Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Aşçılık Programı tarafından 13 Ekim saat 12:00’da “ I. uluslararası Yemek Günü” etkinliğinde Dünya Mutfaklarından Örnekler ve Tadım saati etkinliği, yine aynı gün saat 16:00’da kokteyl düzenlenmiştir.
Dünya Mutfaklarından Örnekler ve Tadım Saati etkinliğinde Sushi, Dango, Polenta, Shushumow, İrmik Helvası, Yaprak sarması, Pierogi, Humus, Boşnak Böreği, Türkmen Pilavı, Samsa Böreği, Jollof rice, Azerbaycan Goğal çöreği ve kenevirli unlu mamüller üretilerek katılımcıların tadımına sunulmuştur. Öğr. Gör. Soner BEŞCANLAR, Öğr. Gör. Uğur Eren TAŞKESEN, Öğr. Gör. Mustafa TUNCER ve aşçılık programı 2. Sınıf öğrencileri tarafından üretilen Uluslararası lezzetler etkinlik süresince oldukça ilgi görmüştür