You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

"ERASMUS DAYS EVENT" AŞÇILIK PROGRAMI ORGANİZASYONU

Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Ofisi tarafından Erasmus programının tanınırlığını artırmak ve öğrencileri bu programdan yararlanmaya teşvik etmek amacıyla Erasmus Days etkinliği düzenlendi. Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe, Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Güngör Yılmaz, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Şenol Akın, Prof. Dr. Yücel Güney, Üniversitemiz Genel Sekteri Prof. Dr. Uğur Kölemen, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nezahat Güçlü, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.
Erasmusdays kapsamında Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Aşçılık Programı tarafından 13 Ekim saat 12:00’da “ I. uluslararası Yemek Günü” etkinliğinde Dünya Mutfaklarından Örnekler ve Tadım saati etkinliği, yine aynı gün saat 16:00’da kokteyl düzenlenmiştir. 
Dünya Mutfaklarından Örnekler ve Tadım Saati etkinliğinde Sushi, Dango, Polenta, Shushumow, İrmik Helvası, Yaprak sarması, Pierogi, Humus, Boşnak Böreği, Türkmen Pilavı, Samsa Böreği, Jollof rice, Azerbaycan Goğal çöreği ve kenevirli unlu mamüller üretilerek katılımcıların tadımına sunulmuştur. Öğr. Gör. Soner BEŞCANLAR, Öğr. Gör. Uğur Eren TAŞKESEN, Öğr. Gör. Mustafa TUNCER ve aşçılık programı 2. Sınıf öğrencileri tarafından üretilen Uluslararası lezzetler etkinlik süresince oldukça ilgi görmüştür