You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ULUSLARARASI BİLDİRİ

Beşcanlar, S., Sağlık, E. (2021).Parents’ viewpoint of kids’ menus in restaurants: A research in the city of Yozgat. 3RD INTERNATIONAL FAMILY, YOUTH AND CHILD FRIENDLY TOURISM MANAGEMENT CONGRESS, June 23-25 Has participated to the 3rd International Family, Youth And Child Friendly Tourism Management Congress.

Beşcanlar, S. (2021). THE ROLE OF LOCAL FOOD IN GASTRONOMY TOURISM: THE EXAMPLE OF “TANDIR KEBAB“ IN YOZGAT PROVINCE. GANUD 2ND INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS June 19-20, 2021 / Gaziantep, Turkey

Beşcanlar, S. (2021). EVALUATION OF GEOGRAPHICAL MARKED PRODUCTS ON RESTAURANT MENUS. GANUD 2ND INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS June 19-20, 2021 / Gaziantep, Turkey.

Hayıt,F., Beşcanlar, S. (2021) ÇÖLYAK HASTALARINA YÖNELİK GLUTENSİZ KEK ÜRETİMİNDE KENEVİR UNU KULLANIMININ FİZİKSEL VE DUYUSAL ETKİSİ. 7.uluslararası mimarlık ve mühendislik kongresi, 21-22 Mayıs / Türkiye 

Hayıt,F., Beşcanlar, S. (2021). Yozgat'ın Geleneksel Parmak Çöreği, 7.uluslararası mimarlık ve mühendislik kongresi, 21-22 Mayıs / Türkiye 

BEŞCANLAR S. , TUNCER M., ŞAHİN D., Şahin G. Sivas ve Yozgat İli Termal Turizm Potansiyelinin Swot Analizi ile Değerlendirilmesi. USBIK 2020 3.ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER KONGRESİ, Kayseri, Türkiye, 29 Ocak 2020, ss.19

ULUSAL KİTAP BÖLÜMÜ

BEŞCANLAR S. , SAĞLIK E. (2021). Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satın alma Operasyonları.Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satın Alma ve Depolama, Sağlık Erkan, Yıldız Muhammed, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.181-194, 2021

Şahin, D., Beşcanlar, S. (2021) SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM VE TURİZMİN ÇEVRESEL ETKİLERİ: EN FAZLA TURİST ÇEKEN 10 ÜLKE ÜZERİNE EKONOMETRİK ANALİZ.(Bölüm Yazarlığı). Editörler Prof. Dr. Hatice ERKEKOĞLU, Prof. Dr. Kıvanç Halil ARIÇ. Ekin Yayınevi, ss 279.

Beşcanlar, S., Sağlık, E. (2020) TÜRKİYE’NİN KIŞ TURİZM MERKEZLERİ VE POTANSİYELİ (Bölüm Yazarlığı), Editör: Prof. Dr. Erkan SAĞLIK, Eğitim Yayınevi, ss 14-27, 2020

Beşcanlar, S. Şahin, D, Tuncer, M. (2020) Marka Külliyatı (kitap Bölümü). Editörler: Prof. Dr. Remzi Altunışık, Prof. Dr. Burhanettin Zengin, Dr. Öğr. Üyesi Yıldırım Yıldırım. Nobel  Yayınevi, ss 631-649.

Taşkesen, U.E. Okat, Ç. (2022) YİYECEK İÇECEK SEKTÖRÜNE GENEL BİR BAKIŞ.(Bölüm Yazarlığı). Editör Dr.Öğr. Üyesi Ülker CAN. Detay Yayıncılık.

ULUSAL MAKALE

ŞAHİN, D., DURMUŞ, S., & BEŞCANLAR, S. (2021).TÜRKİYE’DE EKONOMİK BÜYÜME ve TURİZM GELİRLERİ İLİŞKİSİ; YAPISAL KIRILMALI TEST ANALİZİ. Iğdır Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, 36-56.

Durmuş, S., Şahin, D., & Beşcanlar, S. (2021). Gelişmekte Olan Ülkelerde Turizm Gelirleri, Doğrudan Yabancı Yatırımlar ve Ticari Açıklığın Ekonomik Büyüme Üzerine Etkisi. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sosyal Ve Ekonomik Araştırmalar Dergisi23(41), 517-529.