Fakültemize 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında öğrenimlerine başlamak üzere Merkezi Yerleştirme Puanı (Ek Madde-1) ile yatay geçiş başvurusu yapan öğrencilerin sonuçları aşağıdaki gibidir.

Kesin kayıt işlemi yapmayan öğrencilerin yatay geçiş işlemleri yapılmayacaktır.

Kesin kayıt yapıldıktan sonra Fakülte öğrenci işlerinde  ders muafiyeti başvurusu yapılmalıdır. Ders muafiyeti için Transkript ve ders içerikleri istenmektedir.

Kesin Kayıt Sırasında İstenen Belgeler

1- Kimlik Fotokopisi 2-

2 adet Vesikalık Fotoğraf

3- Kayıtlı Olunan Üniversiteye Ait Kimlik (İsteyen öğrenciler öğrenci kimliklerini kayıtlı oldukları üniversiteye şahsen teslim edebilirler.)

4- Yatay Geçişe Engel Bir Durumun Olmadığına Dair Belge

5- Sisteme yüklemesi yapılan belgelerin asıllarının kesin kayıt sırasında ilgili birime teslim edilmesi gerekmektedir.

Not: Üniversitemize başvurusu kabul edilen ve kesin kaydını yaptıran öğrencilerin halen kayıtlı oldukları üniversitelerden ilişiklerinin kesilerek dosyalarının gönderilmesi resmi yazı ile Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından istenecektir. Öğrencilerin kayıtlı bulundukları Üniversiteden önceden ilişik kesmemeleri gerekir.

HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ

ÇOCUK GELİŞİMİ BÖLÜMÜ