Enstitü Çalışma ilkeleri ve İletişim Bilgileri
Enstitümüz Anabilim Dallarında görevli öğretim elemanları ve öğrenim gören öğrencilerin işlemleri ile ilgili olarak, Enstitümüzün bağlı olduğu Yönetmelik ve Mevzuatlar dışına çıkılmaması, öğrencilerle ilgili bütün işlemlerin bağlı olduğu Anabilim Dalı Başkanlıklarının ve danışmanının bilgisi ve onayı dâhilinde resmi süreçleri takip ederek yürütülmesi, Enstitümüzden talep edilen bilgi ve belgelerin resmi yollarla (ebys) talebinin ve temininin sağlanması ve ilgili diğer hususlar Enstitümüzün çalışma ilkeleri açısından önem arz etmektedir. Bu kapsamda;
Enstitü Çalışma İlkeleri:
1. Enstitü personeli cep telefonu ile aranmamalı, yapılacak talepler EBYS’den yapılmalı, talebin çok acil olması durumunda da sorumlu personelin dâhili numaradan aranmalı veya mail adresi ile iletişime geçilmelidir. Dâhili telefonlara ulaşılamaması veya maillere cevap alınmaması durumunda doğrudan Enstitü Yönetimi ile iletişime geçilebilir.
2. Öğrenci veya öğretim elemanları bilgi talebini kendi kurumsal mail adresinden Enstitüye ait mail adresine (lee@bozok.edu.tr) göndererek talep edebilir. Öneri, istek, memnuniyet, şikâyet gibi tüm işlemleri Memnuniyet Yönetim Sistemi ( https://bkys.bozok.edu.tr/editMemnuniyetYonetimi ) üzerinden talep ve takip edebilir.
3. Öğrencinin talep ettiği belge ve evraklar gerek e-Devlet, gerekse OBS’den e-imzalı olarak temin edilebilmektedir. Zorunlu hallerde bu belge ve evraklar, öğrencinin kendisi veya noter onaylı vekili tarafından gerekçeli dilekçesi ile talep edilebilir.
4. Öğretim elemanlarının taleplerini içeren detaylı ve gerekçeli dilekçeleri, Anabilim Dalı Başkanlığı aracılığıyla EBYS üzerinden gönderilmelidir.
5. Fiziki evrak takibi gerektirmeyen durumlarda evrak takibini yapmak için Enstitümüze başvuru yapılmaması, enstitümüz personellerinin bu konuyla ilgili meşgul edilmemesi önem arz etmektedir.
6. EBYS’den yazılan evrak takipleri, EBYS İş Akışından yapılabilmektedir. Aciliyet olması durumunda sistemden kontrol edilerek belge hangi personelde ise ilgili personelin dâhili numarasıyla iletişime geçilebilir.
7. Telefon ile yapılan bilgi ve belge talepleri dikkate alınmayacaktır.
8. Öğrencilerin ders kaydı, ders ekleme-çıkarma vb. işlemleri danışmanın ve Anabilim Dalının bilgisi ve onayı dâhilinde yürütülmekte olup, öğrencinin Enstitümüze doğrudan sözlü ya da yazılı bireysel başvurusu ile ilgili talepleri işleme alınamayacaktır.
İletişim bilgileri Memur iletişim bilgileri Anabilim Dalları
|
Prof. Dr. Ümit BUDAK
|
Müdür
|
0354-242-1032 (1767 Dahili)
umit.budak@bozok.edu.tr
|
|
Doç. Dr. Onur BATMAZ
|
Müdür Yardımcısı
|
0354-242-1032 (1982 Dahili)
onur.batmaz@yobu.edu.tr
|
|
Dr.Öğr.Üyesi Aynur Çiğdem ATA
|
Müdür Yardımcısı
|
0354-242-1032 (1977 Dahili)
cigdem.ata@bozok.edu.tr
|
|
Ahmet TOPAL
Enstitü Sekreteri
|
Enstitü Sekreteri
|
0354-242-1032 (1984 Dahili)
ahmet.topal@bozok.edu.tr
|
|
Atanur HÖKELEKLİ
Fakülte Sekreteri
|
Öğrenci İşlerinden Sorumlu Birim Amiri
|
0354-242-1032 (1972 Dahili)
atanur.hokelekli@bozok.edu.tr
|
|
Necip AKKOL
|
Mutemet-Öğrenci İşleri
|
0354-242-1032 (1980 Dahili)
necip.akkol@bozok.edu.tr
|
|
Sümeyye ŞAHİN
|
Öğrenci İşleri
|
0354-242-1032 (1979 Dahili)
sumeyye.sahin@bozok.edu.tr
|
|
Musa BALCIOĞLU
|
Kurul Kararları-Öğrenci İşleri
|
0354-242-1032 (1970 Dahili)
musa.balcioglu@bozok.edu.tr
|
|
Bünyamin SAFÖZ
|
Öğrenci İşleri
|
0354-242-1032 (1978 Dahili)
bunyamin.safoz@bozok.edu.tr
|
|
Mahmut Oğuz HAZER
|
Yazı İşleri
|
0354-242-1032 (1973 Dahili)
mahmut.hazer@bozok.edu.tr
|