Kıymetli öğrencilerimiz;
Yükseköğretim Kurulu tarafından 30.03.2023 tarihinde açıklanan kararlar çerçevesinde uzaktan öğretimle yürütülen derslere yüz yüze (sınıf ortamında) katılmak isteyen öğrencilerimizi tespit etmek amacıyla bu form oluşturulmuştur.
Bu formda dersleri yüz yüze takip etmek istediğini beyan eden ve KYK yurtlarında kalmak istediğini belirtenlerin listeleri İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile paylaşılarak, daha önce KYK yurtlarında kayıtlı olanlar için yurtlarda kalma imkanı sunulacaktır.
*2022-2023 Bahar Dönemi ara sınavları online, yarıyıl sonu (final) sınavları yüz yüze gerçekleştirilecektir.
*Bu formun 31.03.2023 Cuma günü saat 16:00'a kadar doldurulması önem arz etmektedir.
*Formu doldurabilmek için @ogr.bozok.edu.tr uzantılı mail adresiniz ile sisteme giriş yapılması gerekmektedir.