TARİH |
SAAT |
BÖLÜM |
DÖNEM |
DERS ADI |
Öğrenci Sayısı |
DERSLİK |
DERS SORUMLUSU |
|
8.01.2024 |
09:00 |
OLİHB |
3 |
Pastacılık teknikleri (1.grup) |
8 |
atölye |
Öğretim Görevlisi Soner BEŞCANLAR |
Öğretim Görevlisi A.Mustafa TUNCER |
8.01.2024 |
10:30 |
OLİHB |
3 |
Pastacılık teknikleri (2.grup) |
8 |
atölye |
Öğretim Görevlisi Soner BEŞCANLAR |
Öğretim Görevlisi A.Mustafa TUNCER |
8.01.2024 |
12:00 |
OLİHB |
3 |
Pastacılık teknikleri (3.grup) |
8 |
atölye |
Öğretim Görevlisi Soner BEŞCANLAR |
Öğretim Görevlisi A.Mustafa TUNCER |
8.01.2024 |
13:30 |
OLİHB |
3 |
Pastacılık teknikleri (4.grup) |
8 |
atölye |
Öğretim Görevlisi Soner BEŞCANLAR |
Öğretim Görevlisi A.Mustafa TUNCER |
8.01.2024 |
15:00 |
OLİHB |
3 |
Pastacılık teknikleri (5.grup) |
9 |
atölye |
Öğretim Görevlisi Soner BEŞCANLAR |
Öğretim Görevlisi A.Mustafa TUNCER |
9.01.2024 |
11:30 |
OLİHB |
3 |
Pastacılık teorik |
41 |
2 |
Öğretim Görevlisi Soner BEŞCANLAR |
Öğretim Görevlisi Reyhan İBİŞ |
09,01,2024 |
14:00 |
OLİHB |
1 |
Servis teknikleri |
48 |
2 |
Öğretim Görevlisi Soner BEŞCANLAR |
Öğretim Görevlisi Uğur E.TAŞKESEN |
10.01.2024 |
09:30 |
OLİHB |
3 |
Mutfak Akımları ve Gelişimleri |
29 |
1 |
Öğretim Görevlisi A.Mustafa TUNCER |
Öğretim Görevlisi Soner BEŞCANLAR |
10.01.2024 |
11:30 |
OLİHB |
1 |
Hijyen ve sanitasyon |
45 |
2 |
Öğretim Görevlisi Dr.Halis KABLAN |
Öğretim Görevlisi Uğur E.TAŞKESEN |
11.01.2024 |
11:30 |
OLİHB |
3 |
Özel mutfak |
30 |
2 |
Öğretim Görevlisi Dr.Halis KABLAN |
Öğretim Görevlisi Elif GÖKMEN |
11.01.2024 |
14:00 |
OLİHB |
1 |
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi |
54 |
1.Oca |
Öğretim Görevlisi Reyhan İBİŞ |
Öğretim Görevlisi Elif GÖKMEN |
15.01.2024 |
08:30 |
OLİHB |
1 |
Türk Mutfak Uygulamaları -l |
10 |
Mutfak Atolye |
Öğretim Görevlisi A.Mustafa TUNCER |
Öğretim Görevlisi Soner BEŞCANLAR |
15.01.2024 |
10:00 |
OLİHB |
1 |
Türk Mutfak Uygulamaları -l |
10 |
Mutfak Atolye |
Öğretim Görevlisi A. Mustafa TUNCER |
Öğretim Görevlisi Soner BEŞCANLAR |
15.01.2024 |
11:30 |
OLİHB |
1 |
Türk Mutfak Uygulamaları -l |
9 |
Mutfak Atolye |
Öğretim Görevlisi A.Mustafa TUNCER |
Öğretim Görevlisi Soner BEŞCANLAR |
15.01.2024 |
13:00 |
OLİHB |
1 |
Türk Mutfak Uygulamaları -l |
9 |
Mutfak Atolye |
Öğretim Görevlisi A. Mustafa TUNCER |
Öğretim Görevlisi Soner BEŞCANLAR |
15.01.2024 |
14:30 |
OLİHB |
1 |
Türk Mutfak Uygulamaları -l |
9 |
Mutfak Atolye |
Öğretim Görevlisi A. Mustafa TUNCER |
Öğretim Görevlisi Soner BEŞCANLAR |
15.01.2024 |
16:00 |
OLİHB |
1 |
Türk Mutfak Uygulamaları -l |
9 |
Mutfak Atolye |
Öğretim Görevlisi A. Mustafa TUNCER |
Öğretim Görevlisi Soner BEŞCANLAR |
16.01.2024 |
11:30 |
OLİHB |
3 |
Süt ve süt ürünleri |
25 |
2 |
Öğretim Görevlisi Dr.Halis KABLAN |
Öğretim Görevlisi Elif GÖKMEN |
16.01.2024 |
09:00 |
OLİHB |
1 |
Dünya mutf.uygulamalar 1.grup |
12 |
Mutfak Atolye |
Öğretim Görevlisi Uğur E.TAŞKESEN |
Öğretim Görevlisi Dr.Halis KABLAN |
16.01.2024 |
11:00 |
OLİHB |
1 |
Dünya mutf.uygulamalar 2.grup |
12 |
Mutfak Atolye |
Öğretim Görevlisi Uğur E.TAŞKESEN |
Öğretim Görevlisi Dr.Halis KABLAN |
16.01.2024 |
13:30 |
OLİHB |
1 |
Dünya mutf.uygulamalar 3.grup |
12 |
Mutfak Atolye |
Öğretim Görevlisi Uğur E.TAŞKESEN |
Öğretim Görevlisi Dr.Halis KABLAN |
16.01.2024 |
15:30 |
OLİHB |
1 |
Dünya mutf.uygulamalar 4.grup |
12 |
Mutfak Atolye |
Öğretim Görevlisi Uğur E.TAŞKESEN |
Öğretim Görevlisi Dr.Halis KABLAN |
17.01.2024 |
09:00 |
OLİHB |
1 |
Mutfak uygulamaları-1 1.grup |
12 |
Mutfak Atolye |
Öğretim Görevlisi Uğur E.TAŞKESEN |
Öğretim Görevlisi A.Mustafa TUNCER |
17.01.2024 |
11:00 |
OLİHB |
1 |
Mutfak uygulamaları-1 2.grup |
12 |
Mutfak Atolye |
Öğretim Görevlisi Uğur E.TAŞKESEN |
Öğretim Görevlisi A.Mustafa TUNCER |
17.01.2024 |
13:30 |
OLİHB |
1 |
Mutfak uygulamaları-1 3.grup |
12 |
Mutfak Atolye |
Öğretim Görevlisi Uğur E.TAŞKESEN |
Öğretim Görevlisi A.Mustafa TUNCER |
17.01.2024 |
15:30 |
OLİHB |
1 |
Mutfak uygulamaları-1 4.grup |
12 |
Mutfak Atolye |
Öğretim Görevlisi Uğur E.TAŞKESEN |
Öğretim Görevlisi A.Mustafa TUNCER |
18.01.2024 |
09:00 |
OLİHB |
3 |
Yaratıcı Mutfak uyg. 1.grup |
12 |
Mutfak Atolye |
Öğretim Görevlisi Uğur E.TAŞKESEN |
Öğretim Görevlisi Reyhan İBİŞ |
18.01.2024 |
11:00 |
OLİHB |
3 |
Yaratıcı Mutfak uyg- 2.grup |
12 |
Mutfak Atolye |
Öğretim Görevlisi Uğur E.TAŞKESEN |
Öğretim Görevlisi Reyhan İBİŞ |
18.01.2024 |
13:30 |
OLİHB |
3 |
Yaratıcı Mutfak uyg- 3.grup |
12 |
Mutfak Atolye |
Öğretim Görevlisi Uğur E.TAŞKESEN |
Öğretim Görevlisi Reyhan İBİŞ |
18.01.2024 |
15:30 |
OLİHB |
3 |
Yaratıcı Mutfak uyg- 4.grup |
12 |
Mutfak Atolye |
Öğretim Görevlisi Uğur E.TAŞKESEN |
Öğretim Görevlisi Reyhan İBİŞ |
19.01.2024 |
09:30 |
OLİHB |
1 |
Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi |
57 |
2.Oca |
Öğretim Görevlisi Reyhan İBİŞ |
Öğretim Görevlisi Uğur E.TAŞKESEN |
19.01.2024 |
11:30 |
OLİHB |
3 |
Yiyecek İçecek End. Yeni Trendler |
20 |
1 |
Öğretim GörevlisiA.Mustafa TUNCER |
Öğretim Görevlisi Soner BEŞCANLAR |
19.01.2024 |
14:00 |
OLİHB |
1 |
Beslenme ilkeleri ve menü pl. |
48 |
1 |
Öğretim Görevlisi Elif GÖKMEN |
Öğretim Görevlisi Reyhan İBİŞ |
12.01.2024 |
09:30-11:30 |
|
3 |
Atatürk İlkeleri ve İnk. Tarihi 1 |
|
|
|
|
12.01.2024 |
09:30-11:30 |
|
3 |
İngilizce 1 |
|
|
|
|
12.01.2024 |
09:30-11:30 |
|
3 |
Türk Dili 1 |
|
|
|
|
12.01.2024 |
09:30-11:30 |
|
1 |
Bilgi ve İletişim Teknolojileri |
|
|
|
|