You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

2023-2024 Bahar Dönemi Final, Bütünleme veya Tek Ders Sınavları Sonunda Mezun Olabilecek Öğrencilerin Dikkatine

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı BAHAR yarıyılı sonrası sorumlu oldukları tüm derslerini tamamlamaları üzerine mezun olabilecek öğrencilerimizin aşağıdaki linkte bulunan formu dijital ortamda öğrenci mail adresleri (OgrNo@ogr.bozok.edu.tr) ile doldurarak mezuniyet çalışmalarının başlatılması gerekmektedir.

1- Dijital ortamda formu dolduran öğrencilerimizin mezun durumda olup olmadıkları ilgili bölümlerin "Mezuniyet ve Not Tetkik Komisyonları" tarafından değerlendirilecektir. Mezuniyet şartlarını tamamlayan öğrencilerimiz komisyon onayı ve Fakülte Yönetim Kurulu Kararı sonrası mezun olabileceklerdir.

2- Mezun olduğu halde başvuru yapmayan öğrencilerimizin mezun işlemleri, başvuru yaptığı tarihten itibaren başlayacaktır ve bu durum kendi sorumluluklarındadır.

3- Tek ders sınavından sonra mezuniyeti sonuçlanan öğrencilerimizin mezun işlemleri ise tek ders sınavı sonrası başlatılacaktır. Bu işlem için ayrıca duyuru yayınlanmayacak olup başvurular bu duyuru üzerindeki linkten yapılacaktır.

4- Mezun olacağı kesinleşen öğrencilerimiz formu doldurmalıdırlar. (Tamamlanan AKTS: 240 veya üzeri olmalıdır)

5-Başvurular 10.07.2024 tarihinde sona erecektir.

6-Üniversite tarafından verilen iki adet öğrenci kimlik kartının öğrenci işleri birimine teslim edilmesi gerekmektedir. (Eski beyaz olan öğrenci kimlik kartı ve kırmızı halkbank öğrenci kimlik kartı)

Başvuru formu için tıklayınız.

Mezun olma adımları kılavuzu için tıklayınız.