You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Yeni Öğrenci Kimlik Kartları (KAMPÜS KART) ile İlgili Bilinmesi Gerekenler:

1. Yeni kayıt ile üniversitemizde öğrencilik hakkına sahip olan öğrencilerimiz için protokol çerçevesinde kullanıcı verilerinin Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından bankaya iletilmesi akabinde banka tarafından Kampüs Kart basımı yapılıp Halk Bank Yozgat Merkez Şubesine (İlçelerde ilçe şubelerine) gönderilmektedir.

2. Kampüs Kart aynı zamanda öğrenci kimlik kartı olduğundan kampüs kartı alma mecburiyeti bulunmaktadır. 

3. Kartın kaybolması, çalınması, bozulması, kırılması halinde finansal işlemlere kapatılması için, kart sahibi tarafından en kısa sürede Halkbank Çağrı Merkezini (0850 222 0 400) arayarak ya da Halkbank Şubelerine şahsen başvurarak bildirim yapılması gerekmektedir. Bildirim yapılmaması halinde oluşacak finansal risk kart kullanıcısına aittir.

4. Daha önce öğrenci kimlik kartı oluşturulan ve kimliğini teslim alan Üniversitemiz öğrencilerinin kayıp, çalıntı, arıza nedeniyle ya da bankamatikte kalan kartların yeniden basımı içinkart sahibi öğrencinin Halkbank Çağrı Merkezini (0850 222 0 400) arayarak ya da Halkbank Şubelerine şahsen başvurarak öğrenci kimlik kartının yenilenmesini talep etmesi ve ilgili banka şubelerinden kartını alması gerekmektedir. Öğrencinin, kart basımı için bankayla iletişime geçmesi yeterli olup, kayıtlı oldukları birimlerine başvurmalarına gerek yoktur.

5. Herhangi bir sebeple Üniversiteden ilişiği kesilen (mezuniyet, kendi isteği ile kayıt sildirme, mevzuat çerçevesinde ilişik kesilmesi vb.) öğrencilerin sadece öğrencilik statüsü sona ermekte olup, Halkbank müşteri statüsü devam etmektedir. İlişiği kesilen öğrencilerimizin kartı iptal edilecek olup, Kampüs Kartlarını imha edilmek üzere kayıtlı oldukları akademik birimlerine (Fakülte/Yüksekokul) teslim etmeleri gerekmektedir. Öğrencilik statüsü sona eren öğrencilerin bilgileri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından Halkbank’a bildirilecek olup, öğrencinin finansal işlemlerinin takibi veya hesap kapatma işlemleri için Halkbank Çağrı Merkezini (0850 222 0 400) arayarak ya da Halkbank Şubeleri ile iletişim kurması gerekmektedir.

6. Üniversiteden ilişiği kesilen (mezuniyet, kendi isteği ile kayıt sildirme, mevzuat çerçevesinde ilişik kesilmesi vb.) öğrencilerin kimlik kartları ile yıpranan, kırılan ve kullanılamaz durumda olan kimlikler ilgili birimlerin öğrenci İşleri bürolarına teslim edilir ve birimleri liste ile birlikte imha edilmek üzere Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına gönderir.

7. Basımı gerçekleştirilen öğrenci kimlik kartları, 3 (üç) ay içerisinde kart sahipleri tarafından teslim alınmaması durumunda, kartlar Halkbank tarafından imha edilecektir.

8. Üniversitemiz ile Halk Bankası arasında yapılan protokol süresi içerisinde herhangi bir hesap işletim ücreti, kart işletim ücreti alınmayacaktır.

9. Öğrencilerimizin kart bilgilerinde (Ad, Soyad) değişiklik olması durumunda birimlerine başvurmaları gerekmektedir.

Kaynak