04.07.2024

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Zülfiye Acar Şentürk, mezun öğrencilerimizle online bir buluşma gerçekleştirdi. Bu etkinlikte, mezunlarımız sektörde edindikleri değerli deneyimleri paylaşarak, sektör deneyiminin eğitim sürecindeki önemine dikkat çektiler. Dekanımız, mezunlarımızın fakültemiz için çok kıymetli paydaşlar olduğunu ve işbirliğine büyük önem verdiklerini vurguladı. Ayrıca, mezunlarımız fakültemizin daha iyi yerlere gelmesi için her zaman desteğe hazır olduklarını belirttiler. Etkinliğin belirli aralıklarla düzenlenmesi kararlaştırılarak, mezunlarımızın sektördeki gelişmeleri yakından takip etmeye ve bu bilgileri fakültemizle paylaşmaya devam edeceklerine dair söz verdikleri ifade edildi. Etkinliğimize katılan tüm mezunlarımıza ve hocalarımıza teşekkür ederiz.

Etkinliğe ait diğer fotoğraflar için TIKLAYINIZ.