10.06.2024

Fakültemizin kalite komisyon üyeleri, komisyon başkanı Prof. Dr. Zülfiye Acar Şentürk başkanlığında kalite süreçlerini değerlendirmek için bir araya geldi. Toplantıda 2024 iç tetkik soruları ve bahar dönemi boyunca yapılan etkinlikler gündeme alındı. Tetkik sorularını tek tek irdeleyen komisyon üyeleri, 24 Haziranda yapılacak olan iç tetkike tam olarak hazır bulunma kararı aldı. Ayrıca toplantıda iç paydaşımız olan öğrencilerimize yapılması planlanan anket soruları oluşturuldu. Böylece Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi’ne girilen faaliyetlerin ve risklerin kanıtlarının tamamlanması için iş birliği yapıldı.