You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Eğitim Fakültesi Şiir ve Müzik Dinletisi Gerçekleştirildi (30 Mayıs 2024)

 

Eğitim Fakültesi Şiir ve Müzik Dinletisi, 30 Mayıs 2024 tarihinde Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Fakültemiz öğrencilerinin Doç. Dr. Sayın Pakize URFALI DADANDI koordinatörlüğünde gerçekleştirdiği etkinliğe Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Sayın Nezahat GÜÇLÜ, Spor Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Sayın Mehmet GÜÇLÜ, öğretim elemanları ve öğrencilerimiz katılım gösterdi. Dinletinin açılış konuşmasını yapan Doç. Dr. Sayın Pakize URFALI DADANDI, konuşmasında şu sözlere yer verdi:

“Şiir ve müzik yaşamın her aşamasında bizlere eşlik eder. Sevincimizi, hüznümüzü, umudumuzu ve kederimizi dile getirir. Bir kelime, bir dize, binlerce duyguyu taşıyabilir. Müzik ise ruhun dilidir, duygularımızı titreten melodileriyle kalplerimize dokunur. İstedik ki bu dinletiyle belki de çoğu zaman ihmal ettiğimiz kendimizi, duygularımızı edebiyatımızın en seçkin şairlerinin dizeleriyle ve müziğin müstesna gücüyle hatırlayalım. Gönlünüzde bir huzur, zihninizde güzel bir anı oluşturabilirsek ne mutlu bize.”

Fakültemizin farklı bölümlerinden birçok öğrencimizin gerçekleştirdiği ve katılımcılar tarafından büyük beğeni alan etkinlikte ünlü şairlerimizin şiirleri seslendirildi ve çeşitli müzik performansları sergilendi. Sayın Dekanımız Prof Dr. Nezahat GÜÇLÜ öğrencilerimizi tebrik ederek; etkinliğe katılan öğretim elemanlarımızla birlikte dinletide görev alan öğrencilerimize teşekkür belgelerini takdim etti.