Öğretim Teknolojileri Dersi Kapsamında Gerçekleştirilen Materyal Bağışları (Dr. Öğr. Üyesi Hatice ÇİLSALAR SAGNAK)

Fakültemiz Dr. Öğr. Üyesi Hatice ÇİLSALAR SAGNAK’ın yürütmekte olduğu MB00Z Öğretim Teknolojileri dersi yıl sonu etkinliği olarak Yozgat İli içerisindeki okullara çeşitli konu ve derslere ilişkin olarak hazırlanan öğretim materyalleri bağışı yapılmıştır. Farklı seviyelerdeki okullara yapılan materyal bağışı kapsamındaki ziyaretlerde, Okul Öncesi Öğretmenliği, Sosyal Bilgiler Öğretmenliği, Fen Bilgisi Öğretmenliği ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık lisans programına kayıtlı öğretmen adaylarımız okullardaki öğrenciler ile eğitsel etkinlikler gerçekleştirmiştir. Eğitim Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Nezahat GÜÇLÜ, toplumsal katkı faaliyetleri için Dr. Öğr. Üyesi Hatice ÇİLSALAR SAGNAK’a teşekkürlerini ileterek; materyal bağışında bulunan öğretmen adaylarımıza başarılar dilemiştir.

Okul Öncesi Öğretmenliği

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık