İş'te Kariyer Basamakları

Yozgat Bozok Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezi ve İŞKUR iş birliğiyle 19.12.2023-20.12.2023 tarihleri arasında "İş'te Kariyer Basamakları" eğitimi Abdullah Abdülkadir KARADUMAN tarafından Akdağmadeni Sağlık Yüksekokulumuzda gerçekleştirilmiştir. Eğitim etkinliği doğru kariyer planlama yöntemleri ve kariyer planlama aşamaları, işveren açısından ilk izlenimi oluşturan özgeçmiş hazırlama teknikleri, işe alım sürecinin en önemli aşaması olan mülakat süreci ve teknikleri, mülakat sürecinde iletişim yöntemlerinin nasıl kullanılması gerektiği ve beden dilinin önemi gibi geniş çapta interaktif bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Etkinlik sonrası öğrencilerimiz memnuniyetlerini çok faydalı bir eğitim olduğu ve etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini ileterek göstermişlerdir. Sınırlı sayıda kontenjan nedeniyle katılamayan öğrenciler için ilerleyen süreçte tekrar aynı eğitimin Yüksekokulumuzda yapılması planlanmaktadır.

İSG ve Hemşirelik Haftası Tanıtım Etkinlikleri-09.06.2022

İSG ve Hemşirelik bölümü öğrencilerimizle okuldan ilçe merkezine yürüdükten sonra, hazırladığımız stant alanında müzik eşliğinde okul ve bölüm tanıtımlarımız yapıldı. Hazırladığımız tanıtım ve bilgilendirme broşürleri vatandaşlara dağıtıldı. Belirli öğrencilerle Akdağmadeni ilçemizde Doç. Dr. Mehmet GÜMÜŞ nezaretinde Hemşirelik ve İSG Bölüm tanıtımları için esnaf ziyaretleri yapıldı. Okulumuzun durumu ve bölümlerimizin potansiyeli esnafa anlatıldı. Ayrıca esnaf ziyaretlerinde bölümlerimizin yüklendiği misyona yönelik olarak bilgilendirmeler yapıldı. Öğrencilerimizin halkla birlikte olması ve iletişim kurması öğrencilerimizin bireysel gelişimleri açısından da önemli tecrübeler kazanmalarına neden olmuştur. Öğlen saat 12:00 sularında okulumuzun öğrenci ve tüm personeli ile araçlarla hareket edilerek Akdağmadeni ormanlarına gidilmiştir. Burada mangal, müzik ve çeşitli oyunlarla öğrencilerimiz ve tüm personelimiz keyifli zamanlar geçirmişlerdir. Öğrencilerin ve personelin kaynaşması ve Akdağmadeni ilçesinin güzelliklerinin keşfedilmesi açısından bu gezi çok olumlu geçmiştir. İlçe Kaymakamı Fatih TOPUZ Bey ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ersoy CEYLAN’da etkinliğe katılarak katılımcılarla birlikte olmuşlardır. Yapılan etkinlikte organizasyon planlamasında Hemşirelik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Canan DEMİRCİ, organizasyon piknik etkinliğinde Öğr. Gör. Cem AKOL hocalarımız önemli destekler vermişlerdir. 09.06.2022/AKDAĞMADENİ

Etkinlik Raporu için Tıklayınız.(09.06.2022)

Yangın ve Kurtarma Tatbikatı-13.06.2022

A sınıfı İSG uzmanı Öğr. Gör. Cem AKOL nezaretinde, Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Suzan TEK AYAZ, İSG Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet GÜMÜŞ, Hemşirelik Bölüm Başkanı Canan KARADAŞ, öğretim elemanlarımız, okul personeli ve İş Sağlığı ve Güvenliği ile Hemşirelik bölümü öğrencilerinin de katılımlarıyla yangın tatbikatı gerçekleştirildi. Gerçeğini aratmayan tatbikata itfaiye, ambulans ve polis araçları da eşlik etti. Tatbikat esnasında acil müdahale, ilk yardım, kurtarma ve binanın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesi uygulamalı olarak öğrenildi. Tatbikata verdikleri destekten dolayı ilçe emniyet, ilçe belediye, itfaiye ve Akdağmadeni Devlet Hastanesi Personeli olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz. 13.06.2022. (Akdağmadeni-YOZGAT)

AKDAĞMADENİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU YANGIN TATBİKATINDA YER ALAN DESTEK ELEMAN LİSTESİ için tıklayınız.

YANGIN VE KURTARMA TATBİKATI FAALİYET RAPORU için tıklayınız.