You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Öğrenci ve personelimiz, dört çeşit olarak üretilen yemeklerden yıllar itibariyle belirlenen katkı ücretleri karşılığında yararlanmaktadır. Yemek üretimleri, 4734 sayılı Kamu İhale Kanun’ u kapsamında hizmet alımı yöntemi ile yapılmaktadır. Merkez Yemekhane Binasında Başkanlığımızca tefrişatı yapılan mutfakta gıda mühendisi denetiminde ve sağlıklı koşullarda hazırlanarak diğer tüm yemekhanelere buradan götürülmektedir.

Başkanlığımız gıda mühendisi ve diyetisyeni gözetiminde hazırlanan aylık yemek listesi mevsimsel ürünler ağırlıklı olarak oluşturulmakta ve yemek çeşitliliği sağlanmaktadır. 

Öğrenci yemek ücreti her yıl Üniversite Yönetim Kurulunda görüşülerek belirlenmektedir. Eylül-2023- Eylül 2024 tarihleri arasında 18,00 TL olarak belirlenen öğrenci katkı payı Eylül 2024-Eylül 2025 tarihleri arasında yılında 30,00 TL olarak güncellenmiştir.

Yemek listesi için tıklayınız.

Öğrenci ve Personel Yemekhaneleri

  • Merkezi Yemekhane (Kampüs)
  • Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu Yemekhanesi
  • Akdağmadeni Sağlık Yüksekokulu Yemekhanesi
  • Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu Yemekhanesi
  • Çekerek Fuat Oktay Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yemekhanesi
  • Diş Hekimliği Fakültesi Yemekhanesi
  • İlahiyat Fakültesi Yemekhanesi
  • Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Yemekhanesi
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi Yemekhanesi
  • Sarıkaya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu Yemekhanesi
  • Sorgun Meslek Yüksekokulu Yemekhanesi
  • Şefaatli Meslek Yüksekokulu Yemekhanesi
  • Tıp Fakültesi Yemekhanesi
  • Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu Yemekhanesi
  • Yozgat Meslek Yüksekokulu Yemekhanesi 
İletişim
  • 0(354)217 89 91
  • Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörlüğü Çapanoğlu Mah. Cemil Çiçek Cad. No : 217/1 66100 Merkez/Yozgat
  • genel.sekreterlik@bozok.edu.tr
  • bozokuniversitesi@hs01.kep.tr