Öğrenci ve personelimiz, dört çeşit olarak üretilen yemeklerden yıllar itibariyle belirlenen katkı ücretleri karşılığında yararlanmaktadır. Yemek üretimleri, 4734 sayılı Kamu İhale Kanun’ u kapsamında hizmet alımı yöntemi ile yapılmaktadır. Merkez Yemekhane Binasında Başkanlığımızca tefrişatı yapılan mutfakta gıda mühendisi denetiminde ve sağlıklı koşullarda hazırlanarak diğer tüm yemekhanelere buradan götürülmektedir.
Başkanlığımız gıda mühendisi ve diyetisyeni gözetiminde hazırlanan aylık yemek listesi mevsimsel ürünler ağırlıklı olarak oluşturulmakta ve yemek çeşitliliği sağlanmaktadır.
Yemek listesi için tıklayınız.
Öğrenci ve Personel Yemekhaneleri