Fakültemizde 2020-2021 akademik yılı lisans eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrenciler düzenlenen mezuniyet töreniyle diplomalarını aldı.

Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Gürbüz yaptığı konuşmada: “Ziraat Mühendisliği mesleği kıymetini hiçbir zaman kaybetmemiştir. Gün geçtikçe değeri giderek artmaktadır. Yozgat Bozok Üniversitesi Ziraat Fakültesi olarak, tarımsal öğretimi önemsiyor ve öğrencilerimizi bu konuda yetiştirerek, üzerimize düşen görevi yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Gürbüz konuşmasını şöyle sürdürdü: "Yozgat Bozok Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nden mezun olan öğrencilerimizin burada aldıkları modern ve çağdaş eğitim ile üreticilerin sorunlarını çözerek  meslek hayatlarında başarılı çalışmalara imza atacaklarına inanıyorum. Üniversitemiz ve fakültemizin kapısının her zaman sizlere açık olduğunu unutmayınız. Bu duygularla hepinizi başarılarınızdan dolayı tebrik ediyor. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.“ ifadelerini kullandı.