08.09.2023 tarihinde 1. Düzenlenen ‘Coffee Talks 1’ etkinliğinin üniversitemiz öğrenci ve personeli tarafından yoğun ilgi görmesi üzerine Yabancı Diller Yüksekokulu ve danışmanlığını Öğr.Gör. Sadettin GÜÇLÜ ‘nün yaptığı Yozgat Bozok İngilizce ve Edebiyat Topluluğu tarafından ‘Coffee Talks 2’ etkinliği düzenlenmiştir. 2.si düzenlenen etkinliğin açılış konuşmaları  Öğr.Gör.Sadettin GÜÇLÜ ve Dr.Öğr.Üyesi Mehmet Ertuğ YAVUZ’un  ile başlamış ve  Yüksekokul Öğretim Elemanları moderatörlüğünde devam etmiştir.

Üniversitemiz Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe başta yüksekokulumuz hazırlık sınıfı öğrencileri olmak üzere birçok öğrenci ve üniversite personeli tarafından katılım sağlanmıştır. ‘Coffee Talks 2’ etkinliği ile öğrencilere dil öğrenmenin önemli uygulamaları olan konuşma ve dinleme pratiğini derslikler dışında yapma imkânı sağlanmıştır. Yozgat Bozok İngilizce ve Edebiyat Öğrenci Topluluğu öğrencileri tarafından hazırlanan İngilizce canlı müzik eşliğinde katılımcıların konuşma cesareti arttırılmaya çalışarak dilin günlük yaşamımızdaki kullanımı uygulamalı olarak gösterilmiştir.