Bugün okulumuzda gerçekleştirilen Araştırma Projesi Sunumları kapsamında, Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük ve Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencilerimizin hazırlamış olduğu çalışmaları dinleme fırsatı bulduk. Bu anlamlı etkinliğe katılım sağlayarak bizlere destek veren tüm hocalarımıza en içten teşekkürlerimizi sunarız.

Öğrencilerimizin bilgi ve yeteneklerini sergileme fırsatı bulduğu bu sunumlar, siz değerli hocalarımızın rehberliği ve katkıları olmadan mümkün olamazdı. Emekleriniz ve özverili çalışmalarınız için sizlere minnettarız.

Bu tür etkinliklerin, öğrencilerimizin akademik ve profesyonel gelişimlerine büyük katkı sağladığına inanıyoruz. Sizlerin desteğiyle, geleceğin başarılı antrenörleri ve spor yöneticileri olarak yetişen öğrencilerimizle gurur duyuyoruz.

Katılımınız ve değerli katkılarınız için tekrar teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Prof. Dr. Mehmet GÜÇLÜ