You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

1. Öğrenci memnuniyet, şikâyet ve dilekçelerini nasıl iletebilir?

Cevap: Öğrencilerimiz memnuniyet, şikâyet ve dilekçelerini üniversitemizin çeşitli kanalları aracılığıyla iletebilirler. İlgili konularda görüş ve önerilerini Memnuniyet Yönetim Sistemi aracılığıyla iletebilirler.

2. Çalışanlar isteklerini ve önerilerini nasıl iletebilir?

Cevap: Çalışanlarımız, istek ve önerilerini çeşitli yollarla iletebilirler. Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS) üzerinden resmi yazılarla taleplerini iletebilirler. Ayrıca, dilek ve önerilerini Memnuniyet Yönetim Sistemi aracılığıyla da sunabilirler. İlgili birimler, bu talepleri değerlendirerek gerekli işlemleri yapar.

3. Üniversitedeki iletişim araçları nelerdir ve nasıl kullanılır?

Cevap: Üniversitemizde kullanılan iletişim araçları arasında EBYS, e-posta, telefon, SMS ve Web siteleri yer almaktadır. EBYS, resmi yazışmalar ve belgelerin yönetiminde kullanılırken, e-posta ve telefon dahili iletişimde tercih edilir. SMS bilgilendirme sistemi, acil ve önemli duyurular için kullanılırken, Web siteleri ise sosyal ve akademik etkinliklerin duyurulmasında kullanılır.

4. Üniversitede personel arasındaki iletişim nasıl sağlanır?

Cevap: Personel arasındaki iletişim, dikey, yatay ve çapraz iletişim yöntemleri ile sağlanır. Dikey iletişim, yönetimden çalışanlara ve çalışanlardan yönetime bilgi akışını kapsar. Yatay iletişim, bölümler arası bilgi ve iş paylaşımını içerir ve genellikle elektronik posta, telefon, EBYS ve toplantılar aracılığıyla gerçekleştirilir. Çapraz iletişim ise, zaman tasarrufu sağlamak amacıyla fonksiyonel yetki ilişkileri doğrultusunda yapılır.

5. Akademik ve idari personel kurumsal e-posta adreslerine nasıl erişebilir?

Cevap: Akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz için kurumsal e-posta adresleri Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından olarak oluşturulmaktadır. Oluşturulan e-posta adresinin aktif hale getirilmesi için kullanıcıların üniversitemizin ana sayfasında bulunan “E-Posta” menüsünden (mail.bozok.edu.tr) hesaplarını aktif hale getirmeleri gerekmektedir. Aynı adresten şifre işlemleri de online olarak yapılabilir.

  •