You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Yüksekokulumuz, ilk mezuniyet törenini büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende açılış konuşmasını, yüksekokul birincisi Burçin Uslu yaparak konuşmasında arkadaşlarına, ailesine ve hocalarına teşekkür etti.

Ardından Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Şemsinnur Göçer konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Bugün, hayatınızın bir dönemecinde daha bir araya gelmiş bulunuyoruz. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünden mezun olmanın gururunu yaşarken, aynı zamanda bir başlangıcın eşiğinde olduğunuzu da hissediyorsunuzdur. Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, insan sağlığını iyileştirmek ve yaşam kalitesini artırmak için güçlü bir araçtır. Sizler, bu aracı ustalıkla kullanacak olan yeni nesil fizyoterapistlersiniz. Hastalarınızın hayatına dokunacak, onları hareket ettirecek ve yeniden yaşama bağlayacaksınız. Kendinize güvenin, bilginize ve yeteneklerinize inanın. Yolunuzda size rehberlik edecek olan öğretmenlerinize ve ailenize minnettarlıkla hatırlayın."

Daha sonra Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar bir konuşma yaptı ve mezunları kutlayarak, onlara kariyer hayatlarında başarılar diledi.

Törende, yüksekokulumuzda derece ile mezun olan Burçin Uslu, Senem Ersöz ve Serdar Polat'a başarı belgeleri takdim edildi. Mezuniyet töreni, yüksekokul öğrencilerimize temsili diplomalarının verilmesiyle devam etti. Ardından Fizyoterapist Yemini okundu ve toplu fotoğraf çekimi ile kep atma töreni gerçekleştirildi.

Törene katılan aileler ve misafirler, mezunların bu özel anlarına tanıklık etti ve onlarla birlikte sevinçlerini paylaştı. Sarıkaya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu olarak, tüm mezunlarımızı tebrik ediyor ve onların gelecekteki başarılarının devamını diliyoruz.