Sarıkaya Kapalı Spor Salonu, 28 Mart 2024'te Yüksekokulumuz 2. ve 3. sınıf öğrencileri arasında gerçekleşen voleybol final maçına ev sahipliği yaptı. Kıyasıya geçen mücadele sonucunda 3. sınıf öğrencileri galip geldi.

Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Şemsinnur Göçer, maçın ardından düzenlenen törende tüm oyuncuları tebrik etti. 3. sınıf öğrencilerine başarılarının simgesi olarak madalyaları takdim edildi.

Bu sportif etkinlik, öğrencilerin takım çalışması ve karşılıklı destek ruhunu pekiştiren önemli bir gün olarak kayıtlara geçti. Yüksekokulumuz, öğrencilerinin hem akademik hem de sosyal gelişimine katkı sağlamaya devam edecek.

Tüm katılımcıları tebrik ediyor, öğrencilerimize gelecek etkinliklerde başarılar diliyoruz.