You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Üniversitemizde gerçekleştirilen "TÜBİTAK 2209-A/B Projeleri Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı ile TÜBİTAK Projeleri Ödül Töreni" etkinliği, büyük bir gurur ve başarıyla tamamlandı. Rektörümüz Prof. Dr. Evren Yaşar, toplantıda yaptığı konuşmada, proje üretme konusunda Sarıkaya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu'nun öncü olduğunu vurguladı.

Sarıkaya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu, 27 Mart 2024 tarihinde düzenlenen "2023-2024 Güz Dönemi Bitirme Projeleri Yarışması"nda "Birim Bazlı Başarı" sıralamasında birinciliğe layık görüldü. Rektörümüz Prof. Dr. Evren Yaşar, Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Şemsinnur Göçer'e teşekkür belgesi takdim ederek, Yüksekokulumuzun başarısını ödüllendirdi.

Ayrıca, aynı etkinlikte Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Şemsinnur Göçer'in danışmanlığını yaptığı, Yüksekokul öğrencilerimizden Fikret Arpacı'nın yürütücülüğünü üstlendiği "Üniversite Öğrencilerinin Karbon Ayak İzinin Belirlenmesi ve Hesaplanması Aracı Geliştirilmesi" başlıklı proje "Sosyal Bilimler" kategorisinde ikinci oldu. Bu da Yüksekokulumuzun multidisipliner çalışmalardaki başarısını ortaya koydu.

Sarıkaya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu olarak, bilimsel araştırmalardaki liderliğimizi sürdürmeye ve üniversitemizin gururunu her platformda temsil etmeye devam edeceğiz. Bu başarıda emeği geçen tüm öğrenci ve akademisyenlerimize teşekkür ederiz.