Tek Ders Sınavları İçin Başvurular Hk.

Dilekçe örneği için TIKLAYINIZ.

Dilekçeler şahsen veya daha sonra Yüksekokulumuza dilekçenin aslını ulaştırmak kaydıyla, e-mail yolu ile de gönderilebilir. E-mail yolu ile gönderilmesi için dilekçelerin, doldurulduktan sonra çıktı alınıp imzalandıktan sonra; taratılması ya da okunaklı bir şekilde fotoğrafı çekilmesi, bu işlemlerden sonra mail atılması gerekmektedir.

Dilekçeler en geç 02 Temmuz 2024 'e  kadar mutlaka ulaştırılmalıdır. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Yaşanacak sorunlardan öğrenci kendisi sorumludur.

Sınav programı yapılacak başvurulara göre düzenlenecek olup,  sitede ilan edilecektir.

Not: Tek ders sınavına girmek için Müfredatınızda tanımlı bütün dersleri almış fakat mezuniyetiniz için daha önce devam şartını sağladığınız tek dersinizin kalmış olması durumunda o dersten tek ders sınavına girebilirsiniz.

Telefon: 0 (354) 212 11 90

Öğrenci İşleri (Dahili): 7120