Yüksekokulumuz Çocuk Bakım ve Gençlik Hizmetleri Bölümü, Çocuk Gelişimi Programı'nda Çocukta Sanat ve Yaratıcılık dersi kapsamında, Öğr. Gör. Yasemin İBİŞ danışmanlığında Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri tarafından hazırlanan ve kolaj, baskı, çizgi ve farklı boyama tekniklerinden oluşan ürünler Geleneksel Sanat Şenliği adlı sergide, Yüksekokulumuz bahçesinde sergilendi. Sergiyi yüksekokulumuz öğrencileri, öğretim elemanları ve okul idaresi ziyaret etti. Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri, hazırlamış oldukları ürünleri sergiyi gezen katılımcılara tanıtarak, teknikler hakkında bilgiler verdi. Serginin hazırlanmasında emek harcayan Öğr. Gör. Yasemin İBİŞ hocamıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.