Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuzda Yozgat İŞKUR İş Kulübü eğitimi verildi.  Eğitim 22 Mayıs Çarşamba ile 23 Mayıs Perşembe günleri 14:00-17:00 saatleri arasında Eğitmen Abdullah Abdulkadir KARADUMAN tarafından gerçekleşti. Eğitim boyunca kariyer planlama, kişisel farkındalık, ilan analizi, cv hazırlama, mülakat teknikleri konuları değerlendirildi. Eğitimin ardından öğrencilerimize katılım sertifikalarını Yüksekokul müdürümüz Öğr. Gör. Tolga HANAYOĞLU, İşkur İl müdür yardımcısı Okan KÖSEOSMANOĞLU, Yüksekokul Müdür yardımcımız Öğr. Gör. Dr. Nida KIYICI ve İşkur Eğitmeni Abdullah Abdulkadir KARADUMAN takdim etti.