2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz döneminde Sağlık Kurumları İşletmeciliği 2. Sınıf öğrencilerinin İşletmede Mesleki Eğitim (İME) danışmanları aşağıdaki listede yer almaktadır. İlgili öğrencilerin, ders kayıtlarını yaparken bu listeye uygun şekilde İME dersi sorumlu öğretim elemanı seçimine dikkat etmeleri gerekmektedir. Ayrıca İME yapacak olan öğrencilerin, 29 Eylül Cuma günü saat 17.00’e kadar müstehaklık belgelerini listede belirtilen İME danışmanlarına göndermeleri gerekmektedir.

Not: Listede ismi yer alan ama daha önce İME dersini başarıyla tamamlamış olan öğrenciler, bu listeden ve duyurudan sorumlu değildir.

İşlemede Mesleki Eğitim Normal Öğretim Danışmanlık Listesi İçin TIKLAYINIZ.

İşlemede Mesleki Eğitim İkinci Öğretim Danışmanlık Listesi İçin TIKLAYINIZ.