Değerli Öğrencilerimiz,

Uluslararası Orta Anadolu Sempozyumu kapsamında 16-17 Mayıs 2024 tarihlerinde yapay zeka eğitimi de verilecektir.

Sempozyuma katılım sağlayan öğrencilere katılım belgesi verilecektir. Ayrıca, bu bilimsel etkinliğe katılan öğrenciler sempozyum süresince çeşitli imkanlardan faydalanabileceklerdir.

Bu öğrencilerin, sempozyumun gerçekleşeceği süre boyunca Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezi'nde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Elektrik Elektronik Mühendisliğine katılım için 6 öğrenci kontenjanı verilmiştir. Başvuru da bulunan öğrencilerimizden başaru durumlarına göre seçilecek 6 öğrencimiz sempozyuma katılacaktır.

Sempozyuma katılmak isteyen öğrencilerimizin 07.05.2024 saat 17:00 a kadar nazim.elmali@yobu.edu.tr adresine eposta göndermeleri gerekmektedir.

İyi Çalışmalar