You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

12.09.2025

 

 

Yozgat Bozok Üniversitesi İletişim Fakültesi mezun öğrencileriyle buluştu. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Zülfiye Acar Şentürk’ün öncülüğünde Meet üzerinden gerçekleştirilen online buluşma mezun öğrenciler tarafından yoğun katılımla sonuçlandı.

Toplantıya, iletişim fakültesinden mezun olan ve sahada farklı görevlerde çalışan gazeteciler ve medya sektöründe yer alan birçok iletişimci katıldı. Şentürk, mezunlara fakülteye katkı sunabilecekleri konular, sahadaki deneyimleri ve fakülteden beklentileri üzerine sorular yöneltti.

Oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada hem sektörel deneyimler paylaşıldı hem de öğrencilik günlerine dair hatıralar yad edildi. Mezun öğrenciler ve Dekan Şentürk’ün bol bol hasret giderdiği toplantıda, mezunların fakülteyle hiçbir zaman kopmayan bağlarının daha da güçlendirilmesi için yeni projeler de oluşturuldu.

Prof. Dr. Zülfiye Acar Şentürk, İletişim Fakültesi’nin vizyonunu şu sözlerle özetledi:

“Bozkırın ortasında Nilüferler açtıracağız. Sizler hali hazırda açan ve gittiğiniz yerleri güzelleştiren kıymetlilerimizsiniz.”

Bu ifadeyle fakültenin öğrencilerine ve mezunlarına verdiği değeri vurgulayan Şentürk, geleceğe dair umut dolu ve destekleyici mesajlar verdi. Mezunların da online buluşmaya gösterdiği ilgi ve yoğun katılım fakülteyle aralarındaki bağın kopmadığının bir sembolü haline gelerek toplantıya ayrı bir anlam kattı.

“Siz De Benim Kalbime Dokundunuz”

Şentürk, son sözlerini ise öğrencilerin yapay zeka kullanımı kısmındaki yorumlarını dikkate alarak duygusal bir cevapla kalbe dokunmanın önemine bağladı. Dekan Şentürk, yapay zekayı desteklediğini ancak insan ilişkilerinde kalbe dokunmanın önemli olduğunu ifade etti. 

“Ben yapay zekâyı çok bilmem, kalbe dokunmak lazım. Siz de benim kalbime dokundunuz. Bu toplantı için çok teşekkür ederim.”

Bir buçuk saat süren bu keyifli buluşma, İletişim Fakültesi’nin mezunlarıyla olan güçlü bağını bir kez daha ortaya koydu.

SKA4