You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Yozgat Medya Grubu YOBU İletişim Fakültesi Öğrencilerine Staj Kapılarını Açıyor

Yozgat Medya Grubu, Yozgat Bozok Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerine bünyesindeki, medya ajansı, televizyon, radyo ve gazetesinde staj yapma imkânı sağlıyor.

Yozgat Medya Grubu, genç iletişim profesyonellerini yetiştirmeye yönelik bir adım atıyor. Bu kapsamda Yozgat Bozok Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerine kapılarını aralayan medya grubu, bünyesindeki medya ajansı, televizyon, radyo ve gazete birimlerinde staj yapma fırsatı sunuyor. Yoğun rekabetin yaşandığı medya sektöründe öğrencilere pratik deneyim kazandırmayı hedefleyen Medya Grubu, YOBU İletişim Fakültesi öğrencilerine sektörel bir bakış açısı kazandırmak amacıyla düzenlenen etkinlikte öğrencilere staj imkânlarından bahsetti.

Bu kapsamda bünyelerindeki imkânları anlatmak ve iletişim fakültesi öğrencileri ile tanışmak için 11. Aralık 2023 tarihinde fakülte ziyareti yapan Yozgat Medya Grubu Moderatörü ve Reklam Müdürü Cemil Üstüntaş ve diğer medya grubu yöneticileri staj için kapılarının tüm iletişim fakültesi öğrencilerine açık olduğunu söyledi.