You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Bölüm Hakkında

2019-2020 eğitim-öğretim yılında ilk öğrencilerini kabul eden Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümümüzde, bugün 1 Profesör, 2 Doçent, 2 Doktor Öğretim Üyesi ve 2 Araştırma Görevlisi Doktor olmak üzere toplam 7 öğretim üyesi bulunmaktadır. 2022-2023 eğitim-öğretim yılı itibarıyla ilk mezunlarımızı vermenin gururunu yaşamaktayız; şu ana dek bölümümüzden 39 öğrenci mezun olmuştur.

Yeni iletişim teknolojilerinin ve küreselleşmenin getirdiği değişikliklerin takip edildiği Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nde, öğrenciler için analitik düşünme yeteneğini öne çıkaran, kuramsal temellere dayalı, uygulamalı ve yeni teknolojiler ile desteklenen bir eğitim programı tasarlanmıştır. Program, kuramsal ve uygulamalı olarak birbirini tamamlayan derslerin yanı sıra, bölümden ve diğer bölümlerden seçmeli dersler alınabilmesine olanak sağlamaktadır.

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nün amacı, öğrencilerinin etkin iletişim becerilerine sahip, konusunda donanımlı, topluma faydalı, çalışkan ve üretken bireyler olarak yetişmeleridir. Bölümümüz gelişen dünyaya ayak uydurabilen, çözümleyici, yaratıcı, eleştirel bakabilen, mesleğini sanata dönüştürebilen, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, çalışkan ve topluma faydalı mezunlar vermeyi hedeflemektedir.