Değerler

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nün kurumsal değerleri şunlardır:

İletişimde Şeffaflık: Her düzeyde açık ve şeffaf iletişimi teşvik ederiz. İletişimde dürüstlük ve açıklık, güvenilir ilişkilerin temelini oluşturur.

Yaratıcılık ve İnovasyon: Sektörde öncü olmak adına sürekli olarak yaratıcı düşünceyi teşvik eder, öğrencilere ve personelimize yenilikçi çözümler bulma konusunda cesaret veririz.

Etik Değerler: Halkla ilişkiler ve reklamcılık alanında etik değerlere bağlı kalma konusunda kararlıyız. Öğrencilere etik sorumlulukları anlama ve benimseme konusunda rehberlik ederiz.

Çeşitlilik ve Kültürel Anlayış: Çeşitliliği kucaklarız ve farklı kültürleri anlama, saygı gösterme ve bu çeşitliliği güçlü bir avantaj olarak kullanma konusunda öğrencilere yönlendirme yaparız.

Profesyonel Gelişim: Öğrencilerin ve personelin sürekli olarak profesyonel gelişimlerini destekleriz. Sektördeki güncel gelişmeleri takip eder ve öğrencilere pratik deneyimler kazandırarak iş dünyasına hazırlarız.

Toplumsal Sorumluluk: Halkla ilişkilerin ve reklamcılığın toplum üzerindeki etkilerinin farkındayız. Bu nedenle, öğrencilere toplumsal sorumluluk bilinci kazandırmayı ve sürdürülebilir iletişim stratejilerini teşvik etmeyi amaçlarız.

Takım Çalışması: İşbirliğine dayalı bir öğrenme ortamını teşvik eder, öğrencilere takım içinde etkili iletişim ve işbirliği becerileri kazandırırız.

Bu değerler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nün temel prensiplerini yansıtarak öğrencilere ve personeline yönelik bir rehberlik sunmayı amaçlar.