You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

2023- YKS İle Yüksekokulumuza Yerleşen Adayların Kayıt Duyurusu

2023-YKS İle Üniversitemize Yerleşen Adayların Kayıt Duyurusu için tıklayınız.

 

Öğrenci Bilgi Sistemi Duyurusu

Öğrenci Numarasını Öğrenme İşlemi Hakkında Bilgi Almak İçin tıklayınız

Şifre Oluşturma ve Ders Kayıtlanması İşlemi Hakkında Bilgi Almak İçin tıklayınız.

Not: Şifre güncellemesi veya şifre alma işlemi yapamayan öğrencilerimizin öğrenci belgelerinin altına güncel telefon numaralarını yazarak bilgi.islem@bozok.edu.tr adresine mail göndermeleri gerekmektedir.

 

Programlarımıza ait özel koşul ve açıklamalar

Yüksekokulumuzda bulunan önlisans örgün ve uzaktan öğretim programlarımıza ait özel koşul ve açıklamalara ulaşmak için tıklayınız.

 

Ders Muafiyet ve Yabancı Dil Muafiyet Duyurusu

Daha önce Lisans ve/veya Önlisans eğitimi almış yeni kayıt yaptıran öğrencilerin ders muafiyeti için aşağıdaki dilekçeyi doldurarak yüksekokulumuz öğrenci işlerine şahsen veya bogazliyanmyo@yobu.edu.tr adresine 13 Ekim 2023 tarihine kadar dilekçe ve eklerinin gönderilmesi gerekmektedir.

Mail ile başvurularda dilekçenin ek kısmında belirtilen belgelerin (Transkript, Ders İçeriği vb.) taratılıp dilekçe ile birlikte mail atılması gerekmektedir.Dilekçenin imzalı olarak gönderilmesi gerekmektedir.

NOT: MAİL İLE BAŞVURULARDA DİLEKÇENİN ASLI VE EKTE BELİRTİLEN BELGELERİN KARGO İLE YÜKSEKOKULUMUZ ÖĞRENCİ İŞLERİNE GÖNDERİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

Başvuru dilekçesi için tıklayınız.

Yabancı Dil Muafiyet Sınavı Hakkında bilgi almak için tıklayınız.

 

Yatay Geçiş Başvuru Sonuç Duyurusu

Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü Ek 1 madde(Merkezi Yerleştirme Puanı) ile yatay geçiş başvuru sonuçları için tıklayınız.

Ormancılık Bölümü Ek 1 madde(Merkezi Yerleştirme Puanı) ile yatay geçiş başvuru sonuçları için tıklayınız.

Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Ek 1 madde(Merkezi Yerleştirme Puanı) ile yatay geçiş başvuru sonuçları için tıklayınız.