Aşağıda yer alan 5i derslerinin bütünleme sınavları 26.01.2024 Cuma günü 09:30 - 11:30 saatleri arasında kayıtlı olduğunuz Fakülte/YO/MYO tarafından duyurulan dersliklerde yapılacaktır.

• Atatürk İlkeleri ve İnkılâpları Tarihi I,
  • Türk Dili I,
  • Yabancı Dil I (İngilizce),
  • Siber Güvenliğin Temelleri,
  • Bilgi ve İletişim Teknolojileri

Formasyon dersleri bütünleme sınavları kayıtlı olduğunuz Fakülte/YO tarafından duyurulan dersliklerde yapılacaktır.

1. Oturum: 23.01.2024 Salı günü 09:30 - 11:30 saatleri arasında yapılacaktır.

• Eğitime Giriş
  • Öğretim İlke ve Yöntemleri
  • Özel Öğretim Yöntemleri
  • Rehberlik ve Özel Eğitim

2. Oturum: 23.01.2024 Salı günü 13:00 - 15:00 saatleri arasında yapılacaktır.

• Sınıf Yönetimi
  • Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme
  • Eğitim Psikolojisi
  • Öğretim Teknolojileri

Alan Dışı Seçmeli Derslerin bütünleme sınavları Merkez Kampüs'te öğrenim gören öğrenciler için Mühendislik-Mimarlık Fakültesi E115, E116, E118 nolu dersliklerde (Kendi akademik birimlerinde sınav yapacağını duyuran öğretim elemanlarının sınavları duyuru yapılan akademik birimlerdeki dersliklerde); Akdağmadeni Sağlık Yüksekokulu ve Sarıkaya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu'nda öğrenim gören öğrenciler için ise kendi öğrenim gördükleri birimlerde yapılacaktır.