Yozgat Bozok Üniversitesi Engelli Öğrenci Birim temsilcimiz, Bartın Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya katılım sağlayarak deneyimlerini paylaştı. Yozgat Bozok Üniversitesi, Bartın Üniversitesi, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ve Harran Üniversitesinin birim temsilcileri çevrimiçi olarak paydaş toplantısı gerçekleştirmişlerdir. Toplantıda, birim temsilcileri üniversitelerde yapılan faaliyetler hakkında blgilendirmeler, öğrenciler ve personellere yönelik yapılması gereken iyileştirme çalışmaları hakkında görüşlerini ifade ettiler. Ayrıca Bartın Üniversitesi Engelli Öğrenci Birim Temsilcisi Sayın Öğr. Gör. Nihal Özdemir, üniversite de gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgiler vererek iyileştirmelere yönelik katılımcıların görüşlerini aldı.