You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

*Fakültemiz Bölümlerinde öğrenim gören öğrencilerin yaz stajı yapması gerektiğinden, öğrencilerin eğitim-öğretim dönemi sonuna (final , bütünleme vs.’den sonra) denk gelecek şekilde resmi tatil, bayram vs. dikkat ederek toplam 30 (otuz) iş günü olarak staj yapmaları gerekmektedir.

*Yaz Okulu alan öğrenciler staj yapamayacak, Staj yapan öğrenciler de yaz okulu yapamayacaktır.

*Staj yapacak öğrenciler aşağıdaki formları öncelikle staj yapacakları kuruma imzalatarak Fakültemizde danışman, staj komisyon başkanı ve Dekan onaylattıktan sonra Öğrenci İşlerine teslim ederek stajlarını yapabilirler.

*Staj evrakları Fakültemize staja başlamadan 10(on) gün öncesine kadar onaylı olarak ulaştırılması gerekmektedir. Staj evrakı belirtilen staj günü başlamadan önce Fakültemize ulaştırılmaz ise staj kabul edilmeyecektir.

*Danışmanın, Staj Komisyon Başkanının ve Dekanın onaylamadığı evraklar staj evrakı olarak kabul edilmeyecektir.

*Herhangi bir resmi kurumda sigortalı olarak çalışan öğrencilerimizin sigorta girişi yapılmadığından sadece Staj Talep Formu ve Staj Dilekçesini göndermeleri yeterlidir. Bu öğrenciler de Staj Değerlendirme Formu ve Staj Takip Çizelgesini ve staj defterini staj bittikten sonra Fakültemize gönderecektir.

STAJ YÖNERGESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

 

STAJ İÇİN GEREKLİ BELGELER

*Staj Talep Formu için tıklayınız.   (staj yapılacak kuruma imzalatıldıktan sonra danışman, Staj Komisyon başkanı ve Dekana onaylatılacak şekilde yapılması gerekli)

*Staj Sözleşme Formu için tıklayınız.     (staj yapılacak kuruma onaylatıldıktan sonra Dekan onayı gerekli)

*Staj Dilekçesi için tıklayınız.   (staj yapılacak kuruma onaylatıldıktan sonra Fakülteye gönderilecek)

*Staj Değerlendirme Formu için Tıklayınız.  (Staj yapılacak kuruma verilecek olan form staj yapılacak kurum tarafından doldurularak Fakültemize “GİZLİ”ibareli zarf ile staj yapılan kurum tarafından gönderilecektir.)

*Staj Takip Çizelgesi için tıklayınız.  (Staj yapılacak kuruma verilecek olan form öğrenci tarafından günlük imzalanarak staj sonrasında Staj Değerlendirme Formu ile beraber staj yapılan kurum tarafından Fakültemize gönderilecektir.)

*Staj defteri için tıklayınız. Staj Defteri staj defteri stajın her günü için yazılacak şekilde çoğaltılarak ciltletilip Bölüm Başkanlığına teslim edilecektir. Staj defteri teslimi için Danışmanlarla görüşülmesi gerekmektedir.