You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

!!!ÖNEMLİ DUYURU!!!

Ortak Derslerin (Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi II, İngilizce II, Türk Dili II ve Siber Güvenliğin Temelleri) FİNAL SINAVINA ait Sınav Giriş Yerleri Hk.

SINAV SAATİNDEN EN AZ 15 DK. ÖNCESİNDEN İSMİNİZİN YAZDIĞI SINIFTA HAZIR BULUNUNUZ.

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II, İngilizce II, Türk Dili II ile Siber Güvenliğin Temelleri Derslerinin Final Sınav Giriş Yerleri İçin TIKLAYINIZ.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi 07.06.2024 (Cuma) tarihinde 09:30-12:00 saatleri arasında tek oturum olarak Yerköy Adalet MYO’da yüz yüze fiziki kağıt ile yapılacak olan Ortak Derslerin (Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi II, İngilizce II, Türk Dili II ve Siber Güvenliğin Temelleri) FİNAL SINAVINA ait SINAV GİRİŞ YERLERİ YÜKSEKOKULUMUZDA YER ALAN DUYURU PANOLARINDA VE AYRICA DERSLİK-1, DERSLİK-2, DERSLİK-5 VE BİLGİSAYAR LAB. sınıflarına asılmıştır.

Sınav öncesi isminizin yer aldığı sınıfları kontrol ederek İSMİNİZİN YER ALDIĞI SINIFTA SINAVA GİRMENİZ GEREKMEKTEDİR.  AKSİ TAKDİRDE, İSMİNİN YER ALMADIĞI SINIFLARDA SINAVA GİREN ÖĞRENCİLERİN SINAVLARI GEÇERSİZ SAYILACAKTIR. İSMİNİZİN YER ALDIĞI SINIFTA SINAVA GİREREK SINAV YOKLAMA TUTANAĞINA İMZA ATMAYI UNUTMAYINIZ.