T.C.

Yozgat Bozok Üniversitesi

Çekerek Fuat Oktay Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Meslek Yüksekokulumuz, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Eğitim-Öğretim Daire Başkanlığının 19/12/2016 tarih ve 80562 sayılı yazısı ile Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı’nın 2547 sayılı Kanun’un 2880 sayılı Kanun’la değişik 7/d-2 maddesi uyarınca Yozgat Bozok Üniversitesi bünyesine katılmıştır.

Meslek Yüksekokulumuzda sağlık hizmetleri alanında Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, ekip çalışmasına yatkın, bilgisini sürekli güncelleyen, becerisini geliştiren, mesleğini ulusal ve uluslararası düzeyde yerine getirebilecek, mesleki ve etik sorumluluk sahibi, nitelikli mesleki bilgi ve becerilerle donanmış çağdaş, bilimsel ve rasyonel düşünen, iletişimi güçlü ara sağlık elemanları yetiştirmektir..

Yüksekokulumuz 2 yıllık önlisans eğitimi veren bir okul olup, bünyesinde Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik, Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama, İlk ve Acil Yardım, Yaşlı Bakımı ve Çocuk Gelişimi programları bulunmaktadır.