2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Tek Ders sınavları 4 Temmuz-5 Temmuz 2024 tarihlerinde Yüksekokulumuzda yapılacaktır. Yüksekokulumuzda sadece Tek Ders sınavları yapılmakta olup Üç Ders için sınav başvurusu alınmamaktadır. Başvuru yapacak öğrenciler duyurunun ekindeki dilekçeyi doldurup ekine de transkriptlerini (not durum belgesi) ekleyerek Yüksekokulumuz öğrenci işlerine ulaştırması gerekmektedir. Tek ders sınavı başvuruları 28 Haziran 2024 Cuma günü başlayıp 2 Temmuz 2024 mesai bitiminde son bulacaktır. Yukarıda belirtilen tarihler dışında başvuru alınmayacak ve tek ders sınavı yapılmayacaktır. Başvurular bittikten sonra sınav takvimi web sitemizde duyurulacak olup web sitemizi 3 Temmuz 2024 Çarşamba günü itibariyle takip etmeniz gerekmektedir.

Tek Ders Sınavı Başvuru Dilekçesi