Kariyer Planlama Dersi Sektör Günleri kapsamında Çocuk Gelişimi Programı tarafından 03. 04. 2024 tarihine yüksekokulumuz konferans salonunda düzenlenen "Kariyer Yolculuğunda Çocuk Gelişimi İle İlgili Altın Bilgiler" isimli etkinlik davetli konuşmacı Okul Öncesi Öğretmeni Nuran AKIN'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Çocuk Gelişimi Programı Öğr. Gör. Emrah TERZİ moderatörlüğünde gerçekleştirilen programa öğrencilerimiz yoğun katılım sağladı. Çocuk Gelişimi alanında kariyer süreçlerinin ele alındığı etkinlikte öğrencilerden gelen sorular da cevaplandı. Etkinlik günün anısına hatıra fotograflarının çekimiyle son buldu.