You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
2019 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI
EĞİTİMİN KONUSU EĞİTİM SÜRESİ EĞİTİMİN YAPILACAĞI TARİH VE YERİ EĞİTİME KATILACAK PERSONEL SORUMLU BİRİM AÇIKLAMA
Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Genel Bilgilendirme ve Otomasyon Eğitimi 4 saat Ocak-Ağustos 2019 Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu Üniversitemiz Akademik Personel ve Öğrencileri Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Etkinlik takvimi daha sonra duyurulacaktır.
Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK)  Projeleri Genel Bilgilendirme Eğitimi 4 saat Şubat-Ekim 2019 Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu Üniversitemiz Akademik Personel ve Öğrencileri Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Etkinlik takvimi daha sonra duyurulacaktır.
Konya Ovası Projeleri Genel Bilgilendirme Eğitimi 4 saat Mart-Temmuz 2019 Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu Üniversitemiz Akademik Personel ve Öğrencileri Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Etkinlik takvimi daha sonra duyurulacaktır.
Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi  (KOSGEP) Projeleri  Genel Bilgilendirme Eğitimi 4 saat Ağustos-Aralık 2019 Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu Üniversitemiz Akademik Personel ve Öğrencileri Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Etkinlik takvimi daha sonra duyurulacaktır.
Kalkınma Bakanlığı Proje Destekleri  Genel Bilgilendirme Eğitimi 4 saat Haziran-Kasım 2019 Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu Üniversitemiz Akademik Personel ve Öğrencileri Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Etkinlik takvimi daha sonra duyurulacaktır.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Proje Destekleri Genel Bilgilendirme Eğitimi 4 saat Nisan-Ekim 2019 Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu Üniversitemiz Akademik Personel ve Öğrencileri Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Etkinlik takvimi daha sonra duyurulacaktır.
Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Destek Projeleri  Genel Bilgilendirme Eğitimi 4 saat Mayıs-Ağustos 2019 Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu Üniversitemiz Akademik Personel ve Öğrencileri Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Etkinlik takvimi daha sonra duyurulacaktır.
Girişimcilik Projeleri Genel Bilgilendirme Eğitimi 4 saat Haziran-Kasım 2019 Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu Üniversitemiz Akademik Personel ve Öğrencileri Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Etkinlik takvimi daha sonra duyurulacaktır.
Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP)  Genel Bilgilendirme Eğitimi 4 saat Temmuz-Aralık 2019 Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu Üniversitemiz Akademik Personel ve Öğrencileri Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Etkinlik takvimi daha sonra duyurulacaktır.
Teknopark Genel Bilgilendirme Eğitimi 4 saat Ağustos-Aralık 2019 Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu Üniversitemiz Akademik Personel ve Öğrencileri Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Etkinlik takvimi daha sonra duyurulacaktır.
AB Başkanlığı Projeleri Genel Bilgilendirme Eğitimi 4 saat Eylül-Aralık 2019 Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu Üniversitemiz Akademik Personel ve Öğrencileri Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi Etkinlik takvimi daha sonra duyurulacaktır.