Yozgat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erkekli görüş alış verişinde bulunmak üzere Yozgat Bozok Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Güney’i ziyaret etti.

Ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erkekli ve Genel Sekreter Nazif Gençarslan ile birlikte Bozok Üniversitesi Girişimcilik ve Üniversite-Sanayi İşbirliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğretim Üyesi Dr. Mehmet Kara da iştirak etti.
Ticaret Borsasından ziyarete ilişkin yapılan açıklamada;" Yönetim Kurulu Başkanı Erkekli Bozok Üniversitesinde göreve başlayan hocamıza başarı diledikten sonra borsa hakkında bilgiler verdi. Ticaret Borsamızın yapmış olduğu faaliyetler genel sekreterimiz tarafından anlatıldı. Görüşmede bundan önce üniversite ile işbirliği içerisinde yürütülen projeler değerlendirildi ve bundan sonra ne tür ortak çalışmaların yapılabileceği tartışıldı. Yönetim Kurulu Başkanımızın özellikle ilimizde ses getiren büyük çaplı organizasyonları da hocamız tarafından övgü ile karşılandı. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yücel Güney bundan sonra ki süreçlerde üniversite olarak özellikle borsamızın talebi doğrultusunda uzaktan eğitimlere katkı sağlayabileceklerini söyledi. Güney, üniversite sanayi işbirliğine çok önem verdiklerini her alanda topluma katkı sağlamak için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. Ayrıca Girişimcilik ve Üniversite-Sanayi İşbirliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Mehmet Kara’nın birimi ile birlikte yapılacak faaliyetlerin organizasyonunda ve yürütülmesinde koordinasyon görevi üsteleneceği bildirildi. Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret iyi niyet temennileri ile son buldu" ifadelerinde yer verildi.