You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

                           ► Duygusal Özgürleşme Tekniği (EFT/Emotional Freedom Technique), son yıllarda psikolojik destek sağlamak amaçlı yaygınlaşmış bir uygulamadır. 1980’li yıllarda Çin tıbbından hareketle keşfedilmiş olan bu uygulama, kişinin zihin ve beden yapısını bir bütün olarak kabul etmektedir.   EFT bir akupresür yöntemi olup psikolojik durumlar olan öfke, üzüntü, kaygı gibi durumların iyileştirilmesinde, bu duyguların sorumlusu olan  organların meridyen geçiş noktasına bası, uyarı yapılmasını öngören yeni bir metottur.

► Sınav kaygısı, insanların sınav durumlarında aşırı sıkıntı ve kaygı yaşadıkları psikolojik bir durumdur. Birçok insan sınavlardan önce ve sınavlar sırasında bir dereceye kadar stres ve kaygı yaşar. Sınav kaygısı, bir tür performans kaygısıdır. Öğrenciler sınav kaygısıyla başetmek içim çeşitli uygulamalara başvurmaktadır. 

► Bu kurs sırasında öğreneceğiniz EFT uygulama tekniği ile yaşadığınız anksiyete ve kaygının azaltılması beklenmektedir. Kursun sınav haftasında yapılıyor olması doğrudan sınav kaygısının azaltılmasına katkı sağlayacaktır. Kurs eğiticinin doğrudan ders anlatma yöntemlerini kullanmayacağı, öğrenciler ile etkileşimli bir şekilde uygulamalı olarak yürütülecektir. 

► Eğitimin Gerçekleşeceği Platforma Erişmek İçin  : TIKLAYINIZ (Boysisakademik)

► Kesin kayıt için    IBAN NO : TR550001200978500006000074  (Halk Bankası Yozgat Şubesi , Alıcı : Bozok üniv.dön.ser.işl.müd.)

► Bilgi ve iletişim için : bosuyam@yobu.edu.tr 

Kayıt olmak için TIKLAYINIZ