Antalya’da 23-25 Kasım 2023 tarihlerinde düzenlenen ve dünyanın en büyük örtü altı (seracılık) tarım sektörü fuarı olan Uluslararası GROWTECH-2023 fuarına Fakültemiz Dekanlığı tarafından, Doç. Dr. Gülden BALCI ve Dr. Öğr. Üyesi Bekir AYYILDIZ koordinatörlüğünde teknik gezi düzenlendi. Geziye 35 öğrencimizin yanı sıra, fakültemiz öğretim elemanlarından Doç Dr. Murat Öztürk, Doç. Dr. Mustafa Alkan, Dr. Öğr. Üyesi Gökçen Yakupoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Ali Kayahan, Dr. Tuğba Kılıç, Dr. Selda Daler ve Dr. Yener Kortan Tosun katılım sağladılar. Fuarda firma ve kuruluşlara ait stantları gezen öğrencilerimiz firma yetkilileri ile yakından temas sağlama ve çeşitli ürün ve teknolojileri yakından görme olanağı buldular. Fuar sonrası çeşitli özel tarım işletmelerini ziyaret eden gezi ekibimiz, dönüş yolunda Anıtkabir ziyareti yaparak yüce Ata’nın manevi huzurunda saygılarını sundular. Teknik geziye destek veren Rektörlüğümüze teşekkür ederiz.